Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


3 Centres de Formació de Tècnic en Animació Geriàtrica seleccionats per a tu

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si des de sempre t'ha interessat l'atenció a les persones majors, amb aquest curs de Tècnic en Animació Geriàtrica a distància podràs especialitzar-te en l'animació a ancians.

Si decideixes matricular-te en aquest Curs, treballaràs donant-los qualitat de vida a les persones majors, coneixent els tipus de les diferents incapacitats que solen tindre.

També podràs entendre la psicologia dels ancians i els diferents tipus de serveis que podràs oferir.

Igualment podràs fer feina les tasques d'animació, coneixent maneres i mesures de realitzar noves dinàmiques de grup per a renovar les relacions interpersonals entre els ancians.

T'imagines aprenent a mantenir i rehabilitar correctament a les persones majors, i planificant i organitzant les tasques d'animació en centres geriàtrics?

"L'ancià no és un extraterrestre. L'ancià som nosaltres: d'ací a poc, dins de molt, inevitablement, encara que no pensem en això. I, si no aprenem a tractar bé als ancians, així ens tractaran a nosaltres" (Papa Francesc, Catequesi audiència general, Ciutat del Vaticà, 04/03/2015).

És la teva gran oportunitat de professionalitzar-te en una àrea tan sensible com aquesta. No te la perdis.

Et portem 3 magnífics cursos de la web seleccionats especialment per a tu, per a fer-te més fàcil el teu procés de selecció.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Tècnic en Animació Geriàtrica

Quan realitzes el Curs de Tècnic en Animació Geriàtrica a distància hauràs de cursar les següents assignatures:
 • Mòdul I: Vellesa i qualitat de vida. Tipologia de les discapacitats dels ancians. Psicologia de la vellesa. Tipologia de serveis per a la gent gran.
 • Mòdul II: Activitats.
 • Mòdul III: Tècniques d'Animació amb Ancians. Tècniques d'intervenció.
 • Dinàmica de grups.
 • Mòdul IV: El Manteniment i la rehabilitació dels ancians.
 • Mòdul V: Planificació i Organització: La Programació.

Eixides Professionals del Curs de Tècnic en Animació Geriàtrica

Podràs tindre eixides laborals com a Curs de Tècnic en Animació Geriàtrica en Centres de Treball de l'àmbit públic o privat, com:
 • Centres mèdics per a ancians.
 • Residències i centres de la tercera edat.
 • Assistent d'atenció domiciliària.
 • Cuidador personal de persones majors, discapacitades físiques, psíquiques o sensorials.
 • Centres residencials per a persones amb necessitats específiques.

On Estudiar Tècnic en Animació Geriàtrica?

Després d'investigar els cursos de Tècnic en Animació Geriàtrica amb millors opinions, seleccionem els que considerem que són més recomanats per a fer-te més fàcil el teu procés d'elecció, arribem als tres següents:
 • Curso de Técnico en Animación Geriátrica: En aquest Curs no sols tindràs un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, sinó que a més comptaràs amb una altíssima i competitiva qualitat professional Genial!
 • Formación de Técnico en Animación Geriátrica: En aquesta opció tindràs l'avantatge de trobar tutors personalitzats, i a més de comptar amb material de formació multimèdia i extraordinaris recursos didàctics addicionals. Addicionalment, comptaràs amb la Titulació Oficial Acreditativa reconeguda i homologada per la AEDETP El teu millor alternativa!
 • docplayer.es: https://docplayer.es/227333297-Programa-formacion-tecnico-en-animacion-geriatrica.html Una vegada que hagis superat les proves acadèmiques rebràs el Títol propi del Centre, que certificarà les teves aptituds i coneixements adquirits i et capacitarà per a desenvolupar el teu futur professional.
Demanar més Informació