Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


3 cursos amb molt bones Opinions de Gestió de Recursos Humans 2.0 a Distància

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Una eficient gestió de les relacions personals dins d'una empresa és molt important. Els empleats han de ser el capital més valuós per a una empresa.

T'agradaria formar-te en gestió laboral de recursos humans?

Capacitar-te per a conèixer a fons les funcions que es duen a terme en un departament de recursos humans, és una excel•lent opció. Però segur et preguntares On i com a titular-te en aquesta àrea? Perquè jo et respondré en aquest article tot el que necessites saber per a iniciar-te en aquest camp laboral.

L'objectiu del curs és que l'alumne adquireixi les tècniques i eines per a la gestió del personal d'una empresa o organització. Entre elles aquesta:

Dirigir el departament de recursos humans.
Reclutar i seleccionar personal.
Aprendre per a millorar la formació.
Conèixer les polítiques de retribució.

Pensant en la vida personal i professional de l'estudiant aquests cursos ofereixen la modalitat presencial, per als quals tinguin la disponibilitat de temps i prefereixin assistir a les seves classes diàriament. I si per contra no disposes de temps o simplement et trobes retirat de la zona on s'imparteixen les classes, ells ofereixen la modalitat a distància.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Gestió de Recursos Humans 2.0

El mètode d'avaluació serà el mateix per als quals estudien de manera presencial com a distància. Però pot variar d'una comunitat autònoma a una altra. Compten amb professors altament capacitats i professionals que et brindaren l'ensenyament a través de diferents assignatures d'un Temari que es compon de:
  • L'organització.
  • Formació.
  • Selecció.
  • Comunicació i gestió del coneixement.
  • Direcció i gestió de recursos humans.
  • Anàlisi i descripció de llocs de treballs.
  • Estructura organitzativa.

Eixides Professionals del Curs de Gestió de Recursos Humans 2.0

Una vegada aconseguit titular-te en Gestió de Recursos Humans, podràs ingressar a exercir en organitzacions o empreses tant públiques com privades en algun dels següents llocs:
  • Recursos humans.
  • Gestió laboral.

On Estudiar Gestió de Recursos Humans 2.0?

Ara que tens una idea més clara del que pots fer en titular-te, et deixarà diverses opcions perquè se't faci més fàcil triar on estudiar. Ací els enllaços als 6 cursos en la modalitat a distància i presencial més valorats en Gestió de Recursos Humans 2.0:
Demanar més Informació