Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Com aprendre Psicologia i Terapèutica Equina

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Sabies que el cavall és l'animal més important de la història? Perquè si... Per a tu que t'has interessat per formar-te en el Curs de Psicologia i Terapèutica Equina, et comptem una mica més perquè acabis d'entusiasmar-te i decideixis titular-te amb els millors:

Els cavalls han estat els nostres acompanyants en el nostre viatge des de molts anys enrere. Amb els cavalls, l'home va poder traslladar-se per primera vegada per sobre de la seva velocitat freqüent i portar els seus gens i cultura al llarg d'extenses àrees geogràfiques.

Tant la història com la ficció estan plenes de cavalls immortalitzats per tractar-se dels corsers de protagonistes no sols reals sinó també imaginaris. Aquest animal va ser molt rellevant en la mitologia pel transcendental paper que va jugar durant els inicis de la civilització. Interessant, veritat?

El poeta alemany Friedrich Martin Von Bodenstedt va dir: "El paradís en la terra està sobre un cavall, en la salut del cos i al costat del cor d'una dona."

Suficients motius per a apassionar-se amb aquests bells animals!... No ho creus? Amb el curs de Psicologia Terapèutica Equina estaràs en la capacitat d'ajustar la conducta dels equins a l'ambient en el qual viuen, tractar apropiadament les dificultats en el seu comportament i de millorar la seva interacció amb l'home. A més, sabràs molt més de la seva variada història i els seus orígens i les diferents races que existeixen, coneixeràs el seu llenguatge corporal i dominaràs la seva morfologia i anatomia.

Una vegada que estiguis titulat en el curs de Psicologia Terapèutica Equina el teu perfil t'oferirà moltes possibilitats de sortides professionals a causa del desenvolupament d'aquest sector a Espanya. El curs t'ensenyarà sobretot el que necessites per a dominar aquesta àrea i treballar en ella.

Hem preparat un interessant material perquè et decideixis i comencis a cursar aquesta gran professió. Continua llegint...
Demanar més Informació

Temari del Curs de Psicologia i Terapèutica Equina

Una vegada que cursis les assignatures que t'enumerem aconseguiràs titular-te en el Curs de Psicologia i Terapèutica Equina a distància: La formació es compon del següent temari:
 • Fisiologia del comportament equí.
 • Genètica. Sistema endocrí i malalties més freqüents.
 • Òrgans dels sentits.
 • L'aprenentatge. Comportament equí. El poltre.
 • Els instints. Modificació de la conducta i casos clínics.
 • Vicis i estereotipias de la quadra.
 • Problemes de pors i fòbies.

Sortides Professionals del Curs de Psicologia i Terapèutica Equina

En rebre el títol del Curs de Psicologia i Terapèutica Equina a distància, tindràs moltes oportunitats en el mercat laboral. Des d'empreses de serveis per al sector eqüestre, hípiques, agudes, centres de domatge i activitat equina, finques, fins i tot en clíniques i residències equines, o inclusivament per compte propi. Algunes de les sortides laborals són:
 • Terapeuta Equí.
 • Assessor Equí.
 • Domador Equí.

On Estudiar Psicologia i Terapèutica Equina?

Les millors alternatives per a estudiar i titular-se en el Curs de Psicologia i Terapèutica Equina, les seleccionem especialment per a tu:
 • Curso de Psicología y Terapéutica Equina: Si has estat buscant una súper oportunitat en la qual la teva matrícula sigui gratis, aquesta és l'opció. També t'ofereixen Beques parcials i algunes subvencions. Més ben impossible!
 • Formación de Psicología y Terapéutica Equina: Rebràs un diploma acreditatiu expedit pel Centre una vegada que hagis culminat les assignatures i superat les proves, el qual demostrarà les teves capacitats i competències.
 • FP de Psicología y Terapéutica Equina: Aquesta és una excel•lent opció que a més d'oferir-te un títol homologat i reconegut per l'Associació Espanyola d'Ensenyament Tècnic Professional AEDEPT, t'ofereix una altíssima i competitiva qualitat professional.
Demanar més Informació