Tipus de formació
Formació Professional
Curs de
Proves lliures per a Cicle formatiu de grau mitjà
Família de Formació Professional
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ HOTELERIA I TURISME
Metodología del curs
Cicle Formatiu a distància en ARAGÓ
Hores necessàries
1400 hores
Titulació
PROVES LLIURES GRAU MITJÀ
Per a alumnes de
Proves Lliures de grau mitjà a Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana i Aragó al 2025
Preu
El centre de formació t'informarà personalment
En aquest curs aprendràs
El curs FP Proves Lliures Cuina I Gastronomia està orientat a totes aquelles persones que no tenen el temps suficient per realitzar la formació de forma presencial als centres d’estudi oficials però que tenen la necessitat i el desig d’aconseguir el títol oficial de FP. Si prepares les Proves Lliures de FP et podràs presentar al exàmens per lliure que convoquen les comunitats autònomes cada any per aconseguir el títol oficial de FP de Tècnic en cuina i gastronomia.
Aquests estudis postobligatoris capaciten per manipular, preparar, conservar i presentar aliments, confeccionar propostes gastronòmiques i ajudar en el servei.
La nostra experiència en la preparació de les Proves Lliures de FP és molt gran. Som un dels centres formatius més importants en aquest camp de la Formació Professional i hem aconseguit que milers dels nostres alumnes aconsegueixin la titulació oficial de FP. Si vols preparar-te per a les Proves Lliures i vols aconseguir el títol oficial de Formació Professional Grau Mitjà Cuina I Gastronomia.
Curs dirigit a
Aquest curs de preparació per superar les Proves Lliures de FP de grau mitjà es dirigeix a aquelles persones que volen aconseguir el Títol oficial dels Cicles Formatius de Grau Mitjà mitjançant la superació de les Proves Lliures convocades anualment per les administracions autonòmiques. Si t'interesa fer-ho, et podem ajudar amb la preparació d'aquestes proves
Requisits
Pots inscriure't en el curs per superar les Proves lliures del CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ CUINA I GASTRONOMIA A DISTÀNCIA sense cap requisit previ.
Si desprès vols obtenir el títol oficial de FP de grau mitjà es necessita complir amb els requisits oficials: tenir el Graduat en ESO o haver superat el segon de BUP o ser tècnic-tècnic auxiliar (títol oficial) o haver superat la prova d'accés a la Universitat per a més de 25 anys.
Si no compleixes els requisits anteriors, hauràs de preparar-te per a la Prova d'accés a grau mitjà (cal tenir un mínim de 17 anys per poder presentar-se a la Prova d'accés)
Títol-Diploma que s'aconsegueix
Títol Oficial de Formació Professional: CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ CUINA I GASTRONOMIA . Podràs treballar amb tots els efectes com a tècnic en CUINA I GASTRONOMIA
Més informació sobre el curs
L'oportunitat que dónen les Proves Lliures per tal d'aconseguir la titulació de FP s'ha d'aprofitar. Hi ha gran preocupació en els àmbits econòmic respecte a la baixa qualificació professional, especialment entre els joves, que encara no s'adonen de la importància de rebre una formació adequada per a la seva inserció en el mercat laboral: el nou model de producció que necessitem a Europa també exigeix una adaptació de la formació professional al servei de les empreses. Per això por sér important aprofitar l'oportunitat que dónen les Proves Lliures per tal d'aconseguir la titulació de FP.
APROVA LES PROVES LLIURES DE FP I MILLORA PROFESSIONALMENT!
Pràctiques
T'ajudem a fer les Pràctiques (FCT). Tenim convenis amb les empreses adients perque els nostres alumnes puguin cursar el mòdul de FCT
Continguts formatius
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Proves Lliures Cuina I Gastronomia són els següents:
A. Ofertes gastronòmiques
B... Veure el programa del curs