Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Accions formatives de Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques: seleccionem les més buscades en Internet

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Vivim en un món on les aplicacions representen una solució a una innombrable quantitat de problemes que es mostren en la vida actual. Només n'hi ha prou amb identificar el punt i immediatament per mitjà del desenvolupament d'aplicacions es tindran múltiples solucions. Gràcies a això, avui dia és més senzill fer diverses tasques des de la comoditat de la nostra llar o del nostre mòbil, com ara: compres, transaccions bancàries, comunicar-nos amb els nostres éssers estimats, entre altres.

Per aquesta raó cada vegada són més les empreses i negocis que desitgen oferir aplicacions dels seus serveis o productes i requereixen professionals en FP de Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques.

Per aquests i altres motius, aprendre a desenvolupar sistemes no sols t'ajudés a ampliar el teu enteniment del món tecnològic actual, sinó que també millorés notablement les teves oportunitats laborals i al seu torn generar una major quantitat d'ingressos.

Com sabem que t'agradaria convertir-te en un expert desenvolupador de sistemes i posicionar-te al capdavant en el camp laboral que es troba a l'avantguarda, el nostre equip de treball va realitzar una recerca per la web per a portar-te tota la informació dels cursos oferts per diferents cases d'estudis.

Actualment, existeix un gran nombre de centres d'ensenyament que imparteix l'FP Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques tant en modalitat presencial com a distància , amb professors i professionals en l'àrea altament qualificats per a garantir-li a l'alumne un excel•lent aprenentatge i així aconsegueixi de la millor manera la titulació.
Demanar més Informació

Temari de la FP Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques

Cada centre d'educació es regeix per una quantitat d'assignatures per a l'ensenyament d'eines i el coneixement necessari. Algunes de les assignatures i conceptes són:
 • Sistemes informàtics multiusuaris i en xarxa.
 • Estudi i disseny d'aplicacions informàtiques.
 • Programació en llenguatges estructurats.
 • Aplicacions en quarta generació amb eines d'enginyeria de programari assistida per computadora.
 • Disseny i realització de serveis de presentació en entorns gràfics.
 • Relació en el treball i el seu entorn
 • Agregat a tots aquests temes, ofereixen la formació i orientació laboral (F.O.L)

Sortides Professionals de la FP Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques

Una vegada conclòs el curs i aprovades totes les avaluacions. Obtindràs la titulació que et permetrà ingressar en el camp laboral en alguna de les següents sortides laborals:
 • Programador o analista programador.
 • Comercial de programes informàtics.
 • Gestor de projectes.
 • Assessor de programes informàtics.
 • Pot exercir en empreses de serveis informàtics, tant en el sector públic com privat. Exercint-se en l'àrea verificació de programes informàtics d'anàlisis, disseny i la producció.

On Estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques?

Com sabem que no és tasca fàcil decidir on matricular-te, ja que són molts els centres que ofereixen la capacitació a distància i en la modalitat presencial. Volem deixar el nostre granet de sorra perquè puguis triar el millor curs d'FP Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques entre els més buscats en internet.
Demanar més Informació