Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


La Formació més completa per a ser Desenvolupador d'Aplicacions Web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si has pensat especialitzar-te com a desenvolupador d'aplicacions web per a empreses i negocis, i vols aprendre les solucions necessàries per als usuaris de la web, et convido a continuar llegint aquest article on et portem el resultat d'una nodrida recerca realitzada pel nostre equip de treball per a conèixer més de la professió, que va la formació i on poder matricular-se.

Avui dia les tecnològiques ens abasten cada vegada més i a tot li busquem solució ingressant en alguna web, però perquè això funcioni existeixen els professionals que poden fer realitat els milers de pàgines en la xarxa amb diferents propòsits. Si ets dels quals t'agradaria formar part en aquest món de la informàtica i volguessis tenir els coneixements i eines necessàries per al desenvolupament i manteniment d'aplicacions informàtiques relacionades amb entorns Web, no estaria malament dur a terme un curs d'FP Desenvolupament d'Aplicacions Web.

En Internet existeix una gran quantitat de pàgines de centres educatius que ofereixen aquesta capacitació tant a distància com presencial perquè els alumnes puguin triar la modalitat que més s'adapti a les seves necessitats. Ofereixen l'ensenyament de mà de professors i professionals altament qualificats en l'àrea, utilitzant la mateixa metodologia d'avaluació tant a distància com presencial. Potser pot variar una mica entre un centre d'estudi i un altre, però en les dues modalitats sempre serà igual, per la qual cosa et dona llibertat de triar estudiar d'una forma o una altra.

A continuació et deixarem el que seria un temari en aquests cursos i et nomenarem algunes de les sortides professionals en les quals pot exercir aquest professional.
Demanar més Informació

Temari de la FP Desenvolupament d'Aplicacions Web

Aquí et vam mostrar part del que aprendràs en aquests cursos i les assignatures amb les quals aprendràs les eines i tècniques necessàries per al desenvolupament d'aplicacions web:
 • Sistemes informàtics.
 • Programació.
 • Entorns de desenvolupament.
 • Sistemes de gestió d'informació i llenguatges de marques.
 • Bases de dades.
 • Desenvolupament web en entorn servidor i del client.
 • Desplegament d'aplicacions web.
 • Disseny d'interfícies WEB.
 • Projecte on ha de realitzar el desenvolupament d'aplicacions web.
A més compta amb orientació laboral i formació que li permetrà desembolicar-se de la millor manera en el mòdul de formació en centres de treball.

Sortides Professionals de la FP Desenvolupament d'Aplicacions Web

En finalitzar el curs i obtenir la titulació que t'acrediti com a professional en l'àrea podràs exercir en empreses o entitats públiques en alguna de les següents sortides laborals:
 • Programador Web.
 • Programador Multimèdia.
 • Desenvolupador d'aplicacions en entorns Web.

On Estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Web?

Et deixarem el resultat final de la recerca que faig el nostre equip de treball. Els enllaços als millors centres de formació en FP Desenvolupament d'Aplicacions Web.
Demanar més Informació