Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Les accions formatives de Tècnic en Transport Sanitari més buscades en Internet

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
T'agradaria treballar com a tècnic de transport sanitari?, Vols informació referent a aquesta àrea?, estàs interessat a formar-te com tot un professional?...

Un tècnic en transport sanitari ha de ser amable, atent, responsable, comunicatiu, pacient i ha de tindre una gran capacitat per a portar-se bé amb persones de tota extracció social.

Si posseeixes algunes d'aquestes característiques i a més eres una persona col·laboradora, t'agrada fer feina en equip i no t'importa treballar baix pressió perquè sents que tens vocació per a això, et convidi a continuar llegint est articuli amb el que et buidares els dubtes que tinguis per a iniciar-te en aquesta capacitació.

Anirem responent algunes preguntes referents a aquesta formació.

Com i on pots capacitar-te?

Existeix una gran quantitat de pàgines en la web on podràs formar-te com a tècnic de transport sanitari. Al final de l'article et donarem algunes recomanacions (producte d'una investigació feta pel nostre equip de treball)
Què t'ofereixen aquests cursos?

Brinden capacitació a càrrec d'excel·lent professors i professionals en l'àrea, perquè rebes una bona formació i aconsegueixis una reconeguda titulació.
Quin és l'objectiu i que aprendràs del curs?

Tenen com a objectiu capacitar a l'alumne perquè preste el suport i suport bàsic en el trasllat de pacients a centres mèdics o hospitalaris. Que conegui les tècniques i eines per a la neteja i desinfecció de l'ambulància.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Tècnic en Transport Sanitari

En aquests cursos obtindràs coneixements des de la cura i manteniment de l'ambulància fins a una sèrie de conceptes que després seran avaluats concorde a la metodologia plantejada per la casa d'estudi. Algunes de les assignatures en el temari són:
 • Organització sanitària.
 • Documentació sanitària.
 • Transport sanitari (l'ambulància)
 • Neteja i dotació sanitària de l'ambulància.
 • Primers auxilis.
 • Trasllat de pacients, mobilització i immobilització.
 • Assistència prehospitalària.
 • Assistència al pacient.
Quina metodologia d'ensenyament i avaluació utilitzen?

La majoria d'aquests cursos de Tècnic en Transport Sanitari s'ofereixen tan presencial com a distància, tot depèn de la necessitat de l'alumne. Si és una persona que li agrada assistir diàriament a les seves classes i compta amb el temps per a això, té la possibilitat de realitzar-lo de manera presencial. Però si per contra l'estudiant no compta amb la disponibilitat de temps o es troba lluny de la zona on es du a terme el curs tindrà l'opció a distància. L'avaluació sempre serà la mateixa en qualsevol de les dues modalitats (presencial o a distància) no obstant això, pot canviar entre un centre d'estudis a un altre.

Eixides professionals del curs de tècnic en transport sanitari

Una vegada que aconsegueixis el títol se t'obriran una àmplia possibilitat laboral i entre elles estan les següents eixides laborals:
 • Empreses de transport sanitari.
 • Equips d'emergències sanitàries.
 • Centres de teleassistència sanitària.
 • Teleemergencias.
 • Centres d'urgències i emergències de salut.

On estudiar Tècnic en Transport Sanitari?

Et deixarem els enllaços als cursos més buscats de Tècnic en Transport Sanitari que vam poder obtenir d'una exploració per la web.

Esperem haver aclarit molts dels dubtes que puguin tindre per a matricular-se a un d'aquests cursos de capacitació i formació professional per a aconseguir titular-se.

I en hora bona anima't a matricular-te!
Demanar més Informació