Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Si t'interessa estudiar FP en Estètica Personal Decorativa aquí tens els 4 cursos excel·lents

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si estàs buscant un mercat laboral amb excel·lents possibilitats d'ocupabilitat i on puguis exercir com un excel·lent professional, et recomanem capacitar-te en FP Estètica Personal Decorativa. Un món meravellós que cada dia es converteix més en un element important com a imatge dels negocis.

Per aquesta raó són cada vegada més els centres de formació que inclouen aquesta capacitació al seu llistat de cursos. Si cerques en la internet t'adonaràs que no és el mateix avui que fa un parell de mesos enrere. Això vol dir que la demanda per aquests professionals és cada vegada més àmplia.

Quines esperes per a formar-te? Anem... En aquest article et donarem la informació que necessitessis saber perquè t'animis a matricular-te.

Molts d'aquests centres d'estudis imparteixen la capacitació en les dues modalitats, tant a distància com de manera presencial, perquè l'alumne se senti lliure de triar el que més s'adapti a les seves necessitats. D'igual manera sigui de l'una o l'altra, la metodologia d'avaluació sempre és la mateixa. Potser pot que canviï entre un centre d'estudi i un altre, ja que són centres amb la seva pròpia autonomia, però sempre mantenen el mateix pla d'avaluació sigui a distància o presencial.

L'ensenyament està a càrrec de professionals en l'àrea i professors altament qualificats per a garantir l'ensenyament a l'alumne i així aconsegueixi una excel·lent titulació.
Demanar més Informació

Temari de la FP Estètica Personal Decorativa

Els centres d'estudis es regeixen per un conjunt d'assignatures amb les quals l'alumne aprendrà les eines necessàries per a obtenir una magnífica titulació. Algunes de les assignatures són:
 • Maquillatge.
 • Depilació mecànica i tècniques complementàries.
 • Escultura d'ungles i estètica de mans i peus.
 • Cosmetologia aplicada a l'estètica decorativa.
 • Administració, gestió i comercialització en la petita empresa.
 • Promoció i venda de productes i serveis, en l'àrea de l'estètica personal.
 • Tècniques d'higiene facial i corporal.
 • Anatomia i fisiologia humanes bàsiques.
A més aquests centres orienten als alumnes en la formació laboral en diferents empreses.

Sortides Professionals de la FP Estètica Personal Decorativa

Una vegada finalitzat el curs i aprovades les avaluacions corresponents obtindràs la titulació que et portés a exercir com tot un professional en l'àrea d'Estètica Personal Decorativa. Alguna de les sortides laborals en les quals pots exercir són:
 • Esteticista.
 • Manicura.
 • Maquillador.
 • Especialista en pròtesi d'ungles.
 • Conseller de bellesa.
 • Representant de laboratoris i signatures comercials.

On Estudiar Estètica Personal Decorativa?

Sabem que en la internet existeix gran quantitat de pàgines que ofereixen cursos de capacitació en centres d'estudis, però, en vista que són tants volem fer-te la vida una miqueta més fàcil i decidim deixar-te els enllaços a 4 excel·lents cursos d'FP Estètica Personal Decorativa perquè puguis matricular-te amb els millors.
Demanar més Informació