Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Tècnic en Electrònica i Microelectrònica: les formacions més valorades en la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si vols llegir un article sobre Tècnic en Electrònica i Microelectrònica, estàs en el lloc indicat. Ací et parlarem d'aquesta carrera, la qual cosa has de saber si estàs buscant un curs on matricular-te, que eixides laborals pots obtenir amb aquest títol i els centres on pots formar-te.

Ara bé, un Tècnic en Electrònica i Microelectrònica realitza muntatges i reparacions d'aparells elèctrics, com a radis, alarmes, equips de so , televisors, entre altres. És per això que ha de tindre una visió bastant clara dels circuits bàsics i la millor opció per a tindre aqueix coneixement és matriculant-se en un bon curs.

La microelectrònica és la tecnologia amb la qual dissenyen dispositius electrònics com anteriorment ho comentem i aquesta sorgeix arran que els dispositius mòbils no poden ser tan grans i el creixement de la demanda d'aquests aparells és cada dia més fort. Per això cada vegada més creix la demanda d'aquests professionals.

En el món de la internet existeix gran quantitat de cursos oferits per diferents centres d'estudis. Aquests són impartits en dues modalitats, a distància per a aquells alumnes que per poc temps disponible o per trobar-se retirats de la zona no poden assistir a classes, i si per contra eres dels quals prefereixen assistir diàriament a classe compten amb la modalitat presencial.

Compten amb professors i professionals en l'àrea i altament qualificats per a impartir els ensenyaments, eines i coneixements als alumnes. Les avaluacions sempre són iguals siga a distància o presencial, potser poden variar una mica la metodologia entre un centre d'estudi i un altre.

La majoria d'aquestes pàgines d'internet mostren el que serien els seus temaris, per això et porti un resum d'elles perquè tingues una idea del que aprendràs en classes.
Demanar més Informació

Temari del Curs Tècnic en Electrònica i Microelectrònica

A continuació alguns dels conceptes de les assignatures que et capacitaren en aquesta àrea. Algunes d'elles són:
 • Electrònica aplicada a l'àmbit domèstic.
 • Electricitat i els seus principis bàsics.
 • Instal•lacions elèctriques.
 • Circuits elèctrics.
 • Domòtica, dispositius i sistemes de transmissió.
 • Riscos laborals i prevenció.
 • Muntatge i reparació de sistemes elèctrics.
 • Electrònica i microelectrònica aplicada a l'àmbit informàtic.

Eixides Professionals del Curs Tècnic en Electrònica i Microelectrònica

Aquesta professió una vegada adquirida la titulació podràs desenvolupar-la en xicotetes, mitjanes i grans empreses tant públiques com privades. Algunes de les eixides laborals en les quals pots exercir són:
 • Especialista en electrònica i microelectrònica.
 • Tècnic en electrònica i microelectrònica.
 • Tècnic reparador d'electrodomèstics.
 • Tècnic reparador de dispositius mòbils.

On Estudiar Electrònica i Microelectrònica?

Després d'una llarga investigació pel món de la web i analitzar cada centre d'estudi, vam poder obtenir com a resultat els millors i més complets cursos per a formar-te com a Tècnic en electrònica i microelectrònica.

Ací trobaràs els enllaços.
Demanar més Informació