Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes: les formacions més valorades en la web

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Els accelerats canvis en el mercat laboral internacional, l'innegable avanç de noves tecnologies i la gran necessitat de comptar amb professionals formats per a atendre-les, faran que algunes àrees laborals es destaquen més que unes altres.

És el cas de les professions relacionades amb la Informàtica, que són molt sol·licitades tant en l'àmbit nacional com internacional, i augmentaran considerablement la seva demanda en els pròxims anys.

És per això que si decideixes estudiar i titular-te en el Curs de Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes a distància, tindràs grans possibilitats d'emprar-te ràpidament .

L'objectiu principal d'aquest curs és formar-te perquè supervises l'administració i les polítiques de seguretat de les xarxes i sistemes, mitjançant la gestió i implantació de mesures de seguretat per a evitar possibles usos no apropiats.

Aquest és un món fascinant i per això et convidem que continues llegint perquè acabes de prendre la decisió de matricular-te en qualsevol de les opcions que et portem.

El nostre equip ha fet una gran faena i ha trobat les 3 formacions més valorades en la web per a tu No te les pots perdre!
Demanar més Informació

Temari del Curs de Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes

El temari i assignatures que hauràs de cursar en realitzar el Curs de Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes a distància són les següents:
 • Assimilar la seguretat informàtica com un conjunt de metodologies.
 • Entendre els diferents tipus de vulnerabilitat que presenten les xarxes TCP/IP.
 • Conèixer els principals atacs que pot rebre un sistema informàtic, així com els possibles mètodes de protecció, detecció i polítiques de seguretat que permeten evitar el mal al sistema o minimitzar la seva repercussió.
 • Veure quines tècniques de prevenció hi ha contra els atacs més freqüents.
 • Conéixer les responsabilitats legals en les quals pot incórrer un administrador d'un sistema o un usuari en general d'un sistema informàtic.
 • Entendre el funcionament de diferents protocols criptogràfics que s'utilitzen en l'actualitat.
 • Conèixer els sistemes d'autenticació més importants identificant les seues característiques.
 • Aprendre les principals tècniques de seguretat en els sistemes operatius.
 • Aprendre la configuració experta dels sistemes operatius GNU/Linux i Windows 2000 Server.
 • Conèixer les responsabilitats legals en les quals pot incórrer un administrador d'un sistema o un usuari en general d'un sistema informàtic.
 • Conèixer les diferents tasques i responsabilitats d'un administrador de sistemes.

Eixides Professionals del Curs de Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes

Les eixides laborals i professionals que tindràs en estudiar aquesta increïble formació a distància seran com a Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes.

Aquestes eixides professionals les podràs trobar en empreses públiques o privades en l'àrea d'informàtica i telecomunicacions, com ara: empreses de seguretat de xarxes, empreses de manteniment d'equips informàtics, entre altres.

On Estudiar Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes?

Ací podràs trobar les 3 millors formacions on podràs estudiar Tècnic en Seguretat de Xarxes i Sistemes a distància:
 • Curso de Técnico en Seguridad de Redes y Sistemas: En aquesta opció tindràs l'avantatge de trobar tutors personalitzats, i a més de comptar amb material de formació multimèdia i magnífics recursos didàctics addicionals. Addicionalment, comptaràs amb la Titulació Oficial Acreditativa reconeguda i homologada per la AEDETP El teu millor alternativa!
 • Formación de Técnico en Seguridad de Redes y Sistemas: Aquesta és una extraordinària opció recomanada en la qual podràs obtindre una titulació privada recolzada per l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP) que millorarà el teu currículum professional, i a més certificada per AENOR, i incorporar-te amb garanties en el món laboral, o si és el teu cas, actualitzar els teus coneixements professionals. La millor de totes!
 • es.scribd.com: https://es.scribd.com/document/397326929/Curso-tecnico-seguridad-de-redes-y-sistemas-Seguridad-informatica En aquest Centre comptaràs amb docents experts, tutors que li faran seguiment al teu procés de formació, i facilitaran la teva ocupabilitat posant-te en contacte amb empreses del sector. A més, podràs sol·licitar la tramitació del prestigiós diploma de l'Associació Espanyola d'Ensenyaments Tècnic Professionals (AEDETP). No és magnífic?
Demanar més Informació