Tipus de formació
Formació Professional
Curs de
Cicle formatiu de grau mitjà
Família de Formació Professional
FP GRAU MITJÀ INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
Metodología del curs
Cicle Formatiu a distància en ARAGÓ
Hores necessàries
1400 hores
Titulació
FP GRAU MITJÀ
Per a alumnes de
FP de grau mitjà a Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana i Aragó al 2025
Preu
Rebràs informació personalitzada del centre de formació sobre el preu d'aquest cicle de grau mitjà de FP
En aquest curs aprendràs
El curs FP Elaboració D'olis I Sucs et prepararà per aconseguir el títol oficial de Formació Professional de Tècnic en Elaboració D'olis I Sucs.
Aquests estudis postobligatoris et capaciten com a tècnic per realitzar les operacions d'extracció, elaboració i envasament d'olis, sucs i altres fluids en les condicions establertes en els manuals de procediment i qualitat. Manejar la maquinària i els equips corresponents i efectuar el seu manteniment de primer nivell.
La durada del curs Elaboració D'olis I Sucs és de 1.400 hores (990 en un centre educatiu i 410 en un centre de treball) distribuïdes en un curs acadèmic.
Curs dirigit a
Aquest curs de FP de grau mitjà es dirigeix a totes aquelles persones que volen aconseguir el Títol oficial dels Cicles Formatius de Grau Mitjà. Si vols aconseguir el Títol de Tècnic de Grau Mitjà en FP, donan's les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per explicar-te com ho has de fer per tenir aquesta titul.lació
Requisits
Els requisits oficials del CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS són tenir el Graduat en ESO o haver superat el segon de BUP o ser tècnic-tècnic auxiliar (títol oficial) o haver superat la prova d'accés a la Universitat per a més de 25 anys.
Si no compleixes els requisits anteriors, hauràs de preparar-te per a la Prova d'accés a grau mitjà (cal tenir un mínim de 17 anys per poder presentar-se a la Prova d'accés)
Títol-Diploma que s'aconsegueix
Títol Oficial de Formació Professional: CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS. Podràs treballar amb tots els efectes com a TÈCNIC en ELABORACIÓ D'OLIS I SUCS
Més informació sobre el curs
La Formació professional s'ha convertit en un element estratègic per sortir de la crisi. Aquesta idea ens deixa clar la importància per al nostre futur d'incrementar el prestigi dels cicles formatius de FP, per fonamentar la nostra competitivitat i productivitat futura sobre bases sòlides.
Hi ha preocupació en els àmbits econòmic de l'excés de baixa qualificació professional, especialment entre els joves, que encara no s'adonen la importància de rebre una formació adequada per a la seva capacitat de inserció en el mercat laboral: un nou model de producció també exigeix una adaptació de la formació professional al servei de les empreses.
Necessites un Títol oficial per acreditar la teva formació?...ESTUDIA ELS NOSTRES CURSOS DE FP I MILLORA PROFESSIONALMENT!
Pràctiques
Oferim les pràctiques en empreses necessàries per aconseguir el Títol Oficial de FP. Tenim convenis amb una gran quantitat d'empreses per tal de oferir a tots els nostres alumnes que superin els cursos teòrics la possibilitat de realit
Continguts formatius
Els continguts bàsics que s’inclouen a les assignatures del curs FP Elaboració D'olis I Sucs són els següents:
A- operacions i control del magatzem
B-... Veure el programa del curs