Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Desitges estudiar Pràctic en Topografia per a Obra Urbana? Els 3 millors cursos per a fer-ho

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Des de temps molt antics l'home sempre va buscar la perfecció en les seves invencions i obres, i la topografia encara que més indefinida i rústica, va contribuir a edificar grandioses estructures que encara avui dia ens produeixen sorpresa (com les piràmides d'Egipte i la ciutat sagrada de Machu-Picchu del Perú).

La topografia en l'actualitat pot ser a vegades subestimada en el mitjà Ingenieril; no obstant això, la topografia és la base de tota obra tan simple com complexa de construcció. I això es deu al fet que a partir de les dades d'un aixecament dissenyo topogràfic es pot programar moviments de terra, obres de drenatge, xarxes, estructures verticals i horitzontals, carreteres, edificacions, entre altres.

Amb això podem concloure fàcilment que la topografia té un camp laboral molt extens perquè es pot aplicar amb diferents sectors com l'ordenament territorial, l'urbanisme, cadastre i espais de recreació.

La topografia des d'un punt de vista simple es pot dir que és una ciència geomètrica que consisteix a plasmar en un pla el terreny real vist en camp (en l'àmbit urbà: carrers, edificis, murs, entre altres).

T'agradaria formar-te com a Pràctic en Topografia per a Obra Urbana?

Si has llegit fins aquí és perquè t'entusiasma la idea d'estudiar i formar-te per a aquesta interessant professió, així que et recomanem que continuïs llegint fins al final perquè decideixis titular-te en qualsevol de les opcions que t'hem preparat.
Demanar més Informació

Temari del Curs de Pràctic en Topografia per a Obra Urbana

Aconseguiràs tenir les capacitats i aptituds exigides per la pràctica professional en cursar i titular-te de Pràctic en Topografia per a Obra Urbana a distància. El temari i assignatures del curs pot ser variada obeint a la institució on el formalitzis; no obstant això, aquí et presentem les comunes per a tots:
  • Anivellaments en obra.
  • Alineacions amb taquímetre en obra.
  • Replantejos generals en obra.

Sortides Professionals del Curs de Pràctic en Topografia per a Obra Urbana

Tindràs diferents sortides laborals una vegada obtinguis el títol com a Pràctic en Topografia per a Obra Urbana:
  • Assistent de Topògraf.
  • Auxiliar de Topografia.
  • Cap d'Obra en edificació.
  • Encarregat d'Obra en edificació.
Podràs ingressar en empreses del sector construcció, topografia i cartografia, companyies de gas, obra civil, elèctriques i comunicació tant privades com públiques.

On Estudiar Pràctic en Topografia per a Obra Urbana?

El mercat laboral ofereix diverses alternatives perquè cursis i et titulis com a Pràctic en Topografia per a Obra Urbana a distància. Nosaltres t'ajudem al fet que optis pel que més t'atregui:
Demanar més Informació