Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 4 Cursos amb més opinions d’Analista de Laboratori Químic

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Si estàs pensant estudiar Química… continua llegint el material que hem preparat per a tu amb els Cursos en la web amb més opinions d'Analista de Laboratori Químic.

La química és una branca de la ciència que estudia l'estructura, la composició i les propietats de la matèria. La paraula com a tal procedeix de la paraula “alquímia” i de fet la química moderna es va desenvolupar partint de l'alquímia. Coneixies aquesta dada curiosa?

La majoria dels qui no som experts en el tema, desconeixem el fet que la vida i gairebé tot el que fem i ens envolta està relacionat amb la química, menjar, enamorar-nos o moure'ns estan intervinguts per algun procés químic.

El coneixement en aquesta àrea no esgota el seu servei en la ciència sinó que per contra podria ser trespolada a la vida diària en altres sectors que no han de res veure amb els camps científics. Un exemple d'això és la química culinària.

Alguna vegada has preparat algun pastís?... Perquè aquest és el millor exemple d'un fenomen químic. Vas utilitzar una balança o un mesurador de volums… i van ocórrer múltiples fenòmens químics que van provocar canvis en els components. Què t'ha semblat?

La química ha afavorit des de sempre a tota la humanitat amb els seus descobriments i aportacions, des del més quotidià (conservació d'aliments, fabricació de productes de neteja) fins al més complex (descobriment de fàrmacs i medicaments).

Ara que ja tens un primer panorama de l'origen d'aquesta ciència, passarem a veure per què t'has de matricular en el Curs d'Analista de Laboratori Químic a distància.

En primer lloc és per la gran quantitat de sortides laborals i professionals que tindràs, i d'altra banda és pel seu caràcter experimental. L'anàlisi químic és summament divertit!
Demanar més Informació

Temari del Curs d’Analista de Laboratori Químic

Podràs formar-te i titular-te en aquest extraordinari Curs d'Analista de Laboratori Químic i per a això hauràs de veure les següents assignatures i temari:
  • Qualitat i seguretat en el laboratori.
  • Anàlisis químiques.
  • Anàlisis instrumental.
  • Assajos microbiològics.
  • Assajos fisicoquímics.
Demanar més Informació

Sortides Professionals del Curs d’Analista de Laboratori Químic

Una vegada que et titulis en el Curs d'Analista de Laboratori Químic a distància, podràs tenir les següents sortides laborals i professionals:
  • Analista de Laboratori Químic
  • Analista de Control de Qualitat
  • Analista de Laboratori de Materials
Aquestes sortides laborals les podràs trobar en el sector empresarial o laboratoris tant públics com privats, com ara laboratoris d'indústries i fàbriques i plantes químiques (Indústria química, alimentària, universitats, centres de recerca, entre altres).

On Estudiar Analista de Laboratori Químic?

Demanar més Informació