Enviando...

FP a Catalunya, Comunitat valenciana, Balears i Aragó - FP a distància - CICLES FORMATIUS presencials - PROVES LLIURES FP


Els 5 millors cursos d'Anglès a distància

Pedir más Información
X

¡Te informamos sin compromiso!

Datos personales
Nombre*
Apellidos*
Nacionalidad*
DNI/NIE*
Fecha de Nacimiento*
Sexo*
Hombre   Mujer
Datos de contacto
Dirección*
Número*
Código Postal*
Población*
Provincia*
País de Residencia*
Teléfono *
E-mail *
Comentarios
*datos obligatorios
 
Cada persona té els seus propis motius per les quals vol aprendre Anglès, existeixen moltes raons meravelloses, potser per voler viatjar pel món i poder comunicar-te on vagis, conèixer gent d'altres cultures, perquè et vas cansar de llegir els subtítols de les teves pel•lícules preferides, perquè vols saber el que diuen les teves cançons favorites, entre tants motius. Però... has pensat a parlar Anglès per a millorar professionalment en l'àrea que et desemboliques?

Avui dia dominar un segon idioma és enriquidor en molts sentits, però especialment l'Anglès, ja que és l'idioma més parlat en l'àmbit mundial.

Cada dia es fa més important i indispensable per als negocis de qualsevol branca, que els seus empleats o la majoria d'ells dominin l'Anglès. Perquè els obre les portes a més negocis en altres llocs i altres cultures. Per això les empreses busquen professionals que sàpiguen Anglès.

En la web trobessis centenars de cursos que ofereixen excel•lent ensenyament de l'idioma Anglès, amb l'atenció i dedicació que cada alumne necessita perquè aconsegueixi les seves metes en l'idioma.

Molts d'aquests cursos els ofereixen en dues modalitats:

1.- A distància: per a aquelles persones que per temps o descobrir-se retirats no puguin acudir a classes diàriament i en l'horari que s'ofereixin les classes.
2.- Presencial: pensant en les persones que prefereixen assistir a les seves classes.
És rellevant aclarir que la metodologia d'avaluació en qualsevol de les dues modalitats serà la mateixa. Potser pot variar una mica entre una casa d'estudi i una altra o en els conceptes que tingui el temari.
Demanar més Informació

Temari del Curs d'Anglès

Les classes d'Anglès són pràctiques, dinàmiques i molt interessants pel que vam poder llegir dels comentaris d'alumnes en diferents llocs que ofereixen aquest ensenyament en la web.
 • Desenvolupament de l'ús i maneig oral de l'idioma Anglès.
 • Desenvolupament fonètic.
 • Desenvolupament i millora de la pronunciació.
 • Desenvolupament de la comprensió oral.
 • Desenvolupament de l'expressió oral.
 • Lectura de textos per a garantir una bona pronunciació i comprensió.
 • Coneixements gramaticals.

Sortides Professionals del Curs d'Anglès

L'Anglès és el primer idioma que s'utilitza en els negocis a tot el món i és el que obre les portes a un major nombre de sortides laborals com:
 • Empreses públiques
 • Empreses privades
 • Hotels
 • Agències de turismes
 • Entre molts llocs més, incloent-hi que pots pujar de lloc laboral en l'àrea que et desenvolupis. Ja que t'ajudarà professionalment.

On Estudiar Anglès?

Gens fàcil aquesta pregunta, ja que existeixen centenars de pàgines en la web que ofereixen aquests cursos. Però...com no volíem lliurar-te la informació incompleta, realitzem una recerca per aquestes pàgines i gràcies a aquest estudi arribem a la conclusió que sens dubte existeixen cursos complets per a capacitar-te. Així que et deixo els enllaços als cursos d'Anglès a distància i presencial més complets i millors valorats pels alumnes en la web.
Demanar més Informació